• Sitotisk

   

  Sitotisk je tehnika tiska, primerna za najrazličnejše podlage – materiale. S sitotiskom lahko tiskamo na blago, papir, plastiko, kovino, les, steklo … Gre za cenovno ugoden tisk, primeren za tisk večjih količin in dimenzij. S sitotiskom lahko dosežemo visoko intenzivnost barv in posebne učinke (odsevnost barve).

  Preberite več ...
   
 • Sitotisk na akril

   

  Tisk na akril je zaradi oprijema barve na akril izredno zahteven, saj je treba zagotoviti ustrezno odpornost in obstojnost tiska. Naelektrenost materiala (akrila) dodatno otežuje zagotavljanje čistosti in oprijema barve. Tehnika sitotiska se je izkazala kot najprimernejša za tisk na navedene površine.

  Preberite več ...
   
 • Sitotisk na papir

   

  Uporaba sitotiska za tisk na papir je primerna predvsem pri že oblikovanih izdelkih (vrečkah, koledarjih …), pri tisku posameznih izdelkov različnih oblik, ki jih ni mogoče potiskati v drugih tehnikah, in pri izdelavi različnih vizualnih učinkov (mat, lesk, strukturirana površina …).

  Preberite več ...
   
 • Sitotisk na karton

   

  Tehnika sitotiska je najcenejša in najhitrejša tehnika tiska na valovit karton za transportno embalažo majhnih in srednjih naklad (od 100 do 2.000 kosov). Z njo lahko potiskamo različne debeline kartonov. Z opremo za tisk velikih formatov lahko potiskamo tudi večje površine različnih oblik. S sitotiskom lahko na karton odtisnemo tudi različne učinke (lesk, mat) površine.

  Preberite več ...
   

Sitotisk velikega formata

 

Določite material, dimenzijo in barvo. Za ivedbo in kvaliteto poskrbimo mi. 

 

Lokacija

Plastoform Blanca

Kladje nad Blanco 35

SI-8283 Blanca

Kontakt

 386 (0)7 8164 616

 386 (0)7 8164 611

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Splošne informacije

© 2020 Plastoform Blanca - Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka